Katalog Produk Utama

Panas

Penjualan

Pneumatic PU selang

Dijieunna tina bahan baku TPU poliéster anyar diimpor, témbok pipa lemes sareng seragam, ukuranana stabil, sareng umur kerja panjang.

Pneumatic PU selang

Wilujeng sumping di Hongmi

Wenzhou Hongmi Pneumatic Co., Ltd. diadegkeun dina April 2021, salaku markas dagang Huiteli Pneumatic (Hydraulic) Co., Ltd. di Wenzhou, propinsi Zhejiang, anu gaduh pangalaman produksi langkung ti 17 taun.Kami integrates parusahaan industri manufaktur sarta exporting, utamana husus dina rupa-rupa fittings pneumatic, kaasup sendi / panyambungna, PU selang, selang PA, silinder hawa, Unit perlakuan sumber hawa, valves solenoid / valves cai, kitu ogé asesoris vakum. dipaké pikeun industri robot, jsb produk urang katutupan tipe SMC, tipe Airtac, sarta tipe Festo.Ngan wartosan kami daptar anu anjeun peryogikeun teras kami bakal nawiskeun anjeun hal anu leres kalayan harga anu kompetitif.

Naha Milih Kami

  • AutomationDirect-pneumatic-fittings
  • jenis silinder
  • warta3_s
  • anyar2_s
  • anyar1_s

panganyarna

WARTA

  • Fitur panyambungna gancang

    fungsi Exchange: tekanan hawa, parabot hidrolik, silinder, silinder hidrolik, kapang logam asesoris mesin patali.fungsi pangropéa: alat cooling komputer, maot casting pangropéa silinder mesin.Fungsi test: vakum, résistansi tekanan, leakage, operasi, jsb Conveying funct ...

  • Inpo ngeunaan Silinder

    Silinder mangrupikeun unsur kakuatan anu biasa dianggo dina alat mékanis.Éta ngarobih énergi tekanan hawa anu dikomprés janten énergi mékanis sareng ngadorong mékanisme pikeun ngahontal gerak garis lempeng, ayun atanapi gerak Rotary.Ciri silinder ipis: 1. Struktur kedap...

  • Prinsip sareng panggunaan prosesor sumber hawa

    Dina sistem transmisi pneumatic, bagian perlakuan sumber hawa nujul kana filter hawa, tekanan ngurangan klep na lubricator.Sababaraha merek klep solenoid sareng silinder tiasa ngahontal pelumasan bébas minyak (ngandelkeun gajih pikeun ngahontal fungsi pelumasan), janten henteu kedah nganggo minyak ...

  • Kumaha carana milih silinder jeung pipa pneumatic mendi?

    Silinder hawa mangrupikeun unsur eksekutif dina sistem pneumatik, sareng kualitas silinder hawa bakal langsung mangaruhan kinerja alat anu ngadukung.Kituna, urang kedah nengetan aspék handap nalika milih silinder hawa: 1. Milih produsén w ...

  • Naon silinder pneumatic sareng naon jinisna?

    Silinder pneumatik mangrupikeun aktuator pneumatik konvérsi énergi anu ngarobih énergi tekanan hawa kana karya mékanis gerak linier.Silinder pneumatik nyaéta aktuator pneumatik anu ngarobah énérgi tekanan hawa jadi énergi mékanik sareng ngalaksanakeun gerak bolak balik liniér (atanapi gerak ayun).Ieu...