FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naon harga anjeun?

Harga kami tiasa robih gumantung kana pasokan sareng faktor pasar anu sanés.Kami bakal ngirim anjeun daptar harga anu diropéa saatos perusahaan ngahubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep.

Dupi anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum?

Biasana urang henteu gaduh pamundut MOQ dina modél standar urang.Tapi upami anjeun hoyong ngadamel OEM atanapi kustomisasi, kami nyuhunkeun jumlah kuantitas.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu relevan?

Leres, kami tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Konformasi ti pabrik kami.

What is the average lead time?

Pikeun sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 2-3 poé.Pikeun produksi masal, waktos kalungguhan téh 15-30 poé dumasar kana kuantitas urutan, sanggeus narima pembayaran deposit.Waktu kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

Jenis metode pamayaran naon anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami, Duit gram, Western Union atanapi PayPal, sareng kami ogé nampi pamayaran LC upami peryogi.
Pikeun pamayaran TT, 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan pangiriman.

Naon jaminan produk?

Urang ngajamin bahan jeung workmanship urang.Komitmen kami nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami.Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngabéréskeun sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan pikeun kapuasan sadayana.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé nganggo bungkusan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pangirim panyimpen tiis anu disahkeun pikeun barang anu sénsitip suhu.Bungkusan spesialis sareng syarat packing non-standar tiasa nampi biaya tambahan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang.Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal.Ku angkutan laut mangrupakeun solusi pangalusna pikeun jumlah badag.Persis ongkos angkutan kami ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan.Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.