Fitur panyambungna gancang

fungsi Exchange: tekanan hawa, parabot hidrolik, silinder, silinder hidrolik, kapang logam asesoris mesin patali.

fungsi pangropéa: alat cooling komputer, maot casting pangropéa silinder mesin.

Fungsi tés: vakum, résistansi tekanan, bocor, operasi, jsb.

Fungsi conveying: conveying, nanganan sarta ngalakonan fungsi bolts, kacangan sarta padet lianna.

Fungsi ngeusian: gas inert, nitrogén, PG, asam karbonat.

Fungsi sambungan: rod fishing, fastener compact disc, sambungan operasi mobile sarta pangiriman cairan kagunaan séjén.

交换功能:气压、液压工具、气缸、液压缸、金属模具相关机械的附属装置。

保养功能:计算机的冷却装置、压铸机的油缸保养维护。

测试功能:真空、耐压、泄漏、运转等的测试。

输送功能:螺栓、螺母等固体的输送、搬运以及导电功能。

填充功能:惰性气体、氮气、PG, 碳酸.

连接功能:钓杆、袖珍激光唱片的固定件,移动作业的连接及流体输送以夀的用這

ngahemat waktos sareng tanaga gawé: ngaliwatan sambungan gancang disconnecting tur nyambungkeun

sirkuit minyak, aksi basajan, ngahemat waktos sareng tanaga.

Hemat minyak: nalika sirkuit minyak rusak, klep cek gancang

konektor bisa nutup sirkuit minyak, sarta minyak moal ngalir kaluar pikeun nyegah leungitna minyak sarta tekanan minyak.

perlindungan lingkungan: gancang putus gabungan sarta sambungan, minyak moal spill leakage, ngajaga lingkungan.

alat-alat kana lembar, angkutan merenah: alat-alat badag atawa kudu jadi gampang pikeun mawa parabot hidrolik, pamakéan gabungan gancang sanggeus angkutan disassembly, sanggeus anjog di assembly tujuan pikeun pamakéan.

ékonomi: kaunggulan luhur geus dijieun nilai ékonomi pikeun konsumén.

省时省力:通过快速接头拆断和连接油路时,动作简单、节省时间和人力。 [1]

省油:折断油路时,快速接头上的单向阀可封闭油路,油不会流出,避免油液压。

环保:快速接头折断和连接时,油不会洒漏,保护环境。

设备化整为零,方便运输:大型设备或是需要便于携带的液压工具,使用快速接头分拆后运输,到达目的地后再组装使用。

经济:以上各种优点都为客户创造了经济价值。


waktos pos: Apr-12-2023