Inpo ngeunaan Silinder

jenis silinder

Silinder mangrupikeun unsur kakuatan anu biasa dianggo dina alat mékanis.Éta ngarobih énergi tekanan hawa anu dikomprés janten énergi mékanis sareng ngadorong mékanisme pikeun ngahontal gerak garis lempeng, ayun atanapi gerak Rotary.

 

Ciri tina silinder ipis:

1. Struktur kedap, beurat lampu, sarta spasi nempatan leutik sarta kaunggulan lianna

2. silinder nyaeta pasagi, sarta eta bisa langsung dipasang dina rupa fixtures jeung alat husus tanpa masang asesoris.

3. Output silinder nyambungkeun rod dibagi kana huntu jero jeung huntu luar;

4. Ieu perlu dipaké kalawan komponén pituduh.

 

Silinder sumbu ganda nyaéta dua silinder ipis bar tunggal.

pagigir-gigir,

ciri silinder sumbu ganda:

1. Awak embedded dipasang dina bentuk tetep pikeun ngahemat spasi instalasi;

2. Cai mibanda guiding tangtu, bending jeung lalawanan torsion, sarta bisa tahan beban négatip gurat tangtu

3. The hareup-tungtung anti tabrakan Pad awak bisa nyaluyukeun garis silinder.sarta mitigate dampak, nu leuwih kuat batan silinder sumbu tunggal.

 

Rod hawa rodless teu boga rigidity tina silinder biasa.

Batang colokan, anu ngagunakeun piston pikeun langsung atanapi henteu langsung ngawujudkeun gerak reciprocating.Ieu dibagi kana: ketan mékanis jeung magnét

Gandeng, kaunggulan pangbadagna jenis ieu silinder téh nya éta ngaheéat spasi instalasi tur utamana cocog pikeun cylinders.Occasions leutik diaméterna sarta lalampahan panjang.

 

Guide rod silinder dibagi kana tipe bearing linier sarta tipe jaket tambaga, tipe bearing linier cocog pikeun aksi push, cocog pikeun kasempetan gerak gesekan low, tipe jaket tambaga cocog pikeun beban radial, kali beban tinggi.

Pituduh rod silinder fitur: struktur kompak, éféktif bisa ngahemat spasi instalasi, fungsi guiding sorangan, bisa tahan beban gurat tangtu, rupa-rupa métode instalasi.Bisa dipaké pikeun meungpeuk, nyoco, nyorong, stamping, clamping sarta kasempetan séjén.

 

cakar pneumatic téh bisa ngahontal rupa-rupa fungsi grasping, mangrupakeun komponén konci manipulator pneumatic modern.Ieu dibagi kana: cakar hawa paralel, cakar hawa ayun, cakar hawa puteran, cakar hawa tilu-titik jeung cakar hawa opat-titik.Karakteristik silinder ieu: 1. Sadaya pamakéan nyaéta aksi ganda, bisa ngahontal dua arah grab, alignment otomatis, akurasi pengulangan tinggi;2. torsi grasping konstan.


waktos pos: Apr-06-2023