Prinsip sareng panggunaan prosesor sumber hawa

anyar3_1

Dina sistem transmisi pneumatic, bagian perlakuan sumber hawa nujul kana filter hawa, tekanan ngurangan klep na lubricator.Sababaraha merek klep solenoid sareng silinder tiasa ngahontal pelumasan bébas minyak (ngandelkeun gajih pikeun ngahontal fungsi pelumasan), janten henteu kedah nganggo halimun minyak.alat!Gelar filtration umumna 50-75μm, sareng rentang pangaturan tekanan nyaéta 0.5-10mpa.Lamun precision filtration nyaeta 5-10μm, 10-20μm, 25-40μm, sarta pangaturan tekanan nyaéta 0.05-0.3mpa, 0.05-1mpa, tilu lembar teu boga pipa.Komponén disambungkeun disebut triples.Tilu komponén utama nyaéta alat sumber hawa anu penting dina kalolobaan sistem pneumatik.Éta dipasang caket alat hawa sareng mangrupikeun jaminan akhir pikeun kualitas hawa anu dikomprés.Runtuyan pamasangan tilu bagian nyaéta saringan hawa, klep pangurangan tekanan sareng lubricator dumasar kana arah asupan hawa.Kombinasi saringan hawa sareng klep pangurangan tekanan tiasa disebat duo pneumatik.Saringan hawa sareng klep pangurangan tekanan ogé tiasa dirakit babarengan janten klep pangurangan tekanan saringan (fungsina sami sareng kombinasi saringan hawa sareng klep pangurangan tekanan).Dina sababaraha kaayaan, halimun minyak teu tiasa diidinan dina hawa anu dikomprés, sareng separator halimun minyak kedah dianggo pikeun nyaring halimun minyak dina hawa anu dikomprés.Pondokna, komponén ieu bisa dipilih nurutkeun pangabutuh, sarta aranjeunna bisa dipaké dina kombinasi.
The filter hawa dipaké pikeun ngabersihan sumber hawa, nu bisa nyaring Uap dina hawa dikomprés sarta nyegah Uap ti ngasupkeun alat jeung gas.
Klep pangurangan tekanan tiasa nyaimbangkeun sumber gas, supados sumber gas aya dina kaayaan konstan, anu tiasa ngirangan karusakan klep atanapi aktuator sareng hardware sanésna kusabab parobahan ngadadak tina tekanan sumber gas.Saringan digunakeun pikeun ngabersihan sumber hawa, anu tiasa nyaring cai dina hawa anu dikomprés sareng nyegah cai tina asup kana alat kalayan gas.
Pelumas tiasa ngalumasi bagian-bagian awak anu gerak, sareng tiasa ngalumasi bagian-bagian anu henteu pikaresepeun pikeun nambihan minyak pelumas, anu tiasa manjangkeun umur jasa awak.
Masang:
Parentah pikeun pamakéan bagian perlakuan sumber hawa:
1. Aya dua cara drainase filter: drainase tekanan diferensial jeung drainase manual.Drining manual kedah dilakukeun sateuacan tingkat cai dugi ka tingkat sahandapeun unsur saringan.
2. Nalika nyaluyukeun tekanan, mangga tarik ka luhur lajeng muterkeun saméméh ngarobah kenop, sarta pencét kenop pikeun positioning.Hurungkeun kenop ka katuhu pikeun ngaronjatkeun tekanan outlet, balikkeun ka kénca.


waktos pos: Jul-29-2022